Uutisia

Ensimmäisen aurinkopuistomme Kungsåran avajaiset

Helioksen ensimmäinen aurinkopuisto Kungsårassa (n. 100km Tukholmasta länteen) vihittiin käyttöön eilen 25. lokakuuta 2023. Kungsåra on tällä hetkellä Ruotsin suurin aurinkopuisto. Paikalla ollut Ruotsin ilmasto- ja ympäristöministeri Romina Pourmokhtari piti inspiroivan puheen ja sai kunnian leikata nauhan. Paikalla olivat myös Solar Park Networkin tiedottaja Madeleine van der Veer, aurinkopuiston saksalaiset sijoittajat Commerze Real (Gerd Johansen ja Andreas Köhler), maanomistajat, Magnora ASA:n toimitusjohtaja Erik Sneve ja Malin Strand Fossilfritt Swedenistä sekä tietysti toimitusjohtajamme Andreas Tunbjer että koko Helioksen tiimi. Kiitämme kaikkia paikalla olleita onnistuneista avajaisista sekä kaikkia, jotka osallistuivat hankkeeseen ja vaikuttivat tämän upean aurinkopuiston valmistumiseen, joka toimittaa lähes 22 MW vihreää sähköä Ruotsin sähköverkkoon.

 

 

 

 

Valokuvat Jeanette Tisander